Pimpát örökbefogadták, de hiányzott neki a menhely

A foltos kislányt alig néhány nappal korábban fogadták örökbe, mikor váratlanul nyoma veszett. Nagyon úgy tűnik, a kisasszonynak különvéleménye volt arról, mi is az az álomotthon.

pimpa pomázi menhely szökés ments meg
Kép forrása: Facebook/Pomázi kutyamenhely

“Csodás hírrel indul ez a nap is, Pimpa kutya szökevény éjjel már otthon aludt, vagyis a pomázi menhelyen, ahonnan pár napja fogadták örökbe” – írta ma reggel Facebook-oldalán a Ments Meg, a csoport, aminek lelkes tagjai és önkéntesei már több tucat eltévedt, elkóborolt és szökött kutyát segítettek haza.

A posztból kiderült az is, hogy Pimpának bizony saját véleménye volt arról a bizonyos “álomotthonról”. A szökevény négylábú ugyanis azután, hogy lelépett friss örökbefogadó gazdáitól, egykori otthona, a pomázi menhely kapuján “kopogtatott” nem sokkal később. “Arra lettünk figyelmesek, hogy a kutyáink nagyon ugatnak kifelé, és megpillantottuk Pimpát a kapunk előtt, ahogy ugat befelé.”

A menhely munkatársai azonnal gondjaikba vették egykori védencüket, akit elmondásuk szerint igencsak megviselt a kóborlással töltött idő. “Nagyon csapzott és fáradt, de hazatalált. Most hagyjuk pihenni, mert hat lóval se tudtuk rávenni arra, hogy kijöjjön a kennelből, a házából.

És, hogy mi lesz ezután Pimpa sorsa? “Most kipiheni a fáradalmakat és újragomboljuk a jövőjét” – írta oldalán a pomázi állatmenhely.