„Ilyennek képzelem a mennyország bejáratát” – lenyűgöző „szelfi” készült egy kutyanapköziben

Felejtsd el az Oscar-szelfit.

Fotó:Go Fetch Dog Daycare and Boarding

Felejtsd el az Oscar-szelfit. Ellen DeGeneres híressé vált fotója sehol nincsen ahhoz a fényképhez képest, amit az Ohio állambeli Loveland város egyik kutyanapközije tett közzé. Mert a kép pontosan úgy néz ki, mintha az ott lévő kutyusok összeálltak volna egy szelfire.

A fotó még március 30-án készült a Go Fetch Dog Daycare napköziben, de csak a napokban kezdett el terjedni, miután a fotón szereplő egyik kutya gazdija megosztotta azt egy Facebook-csoportban.

„Hát, nem pont úgy néz ki, mintha szelfit készítene a barátaival?” – írta a fénykép mellé Jacqueline Sexton, kutyájára, Rogue-ra utalva. Ő az a fekete labrador-mix, aki a fotó közepén látható, olyan pózban, mintha ő tartotta volna fényképezőgépet.

Fotó:Go Fetch Dog Daycare and Boarding

A fénykép persze nem szelfi, és még csak nem is volt beállítva. A napközi tulajdonosa, Matt Ramsey a Cincinnati Enquirer című lapnak elmondta: a képen látható kutyusok teljesen önként gyűltek össze a kinti játszótérhez vezető kapuban, nem ők terelték oda őket egy fényképre.Ramsey elmondása szerint a náluk lévő kutyák közül sokan rendszeres vendégnek számítanak, így ismerik és jól kijönnek egymással. Ami megkönnyíti hasonló fotók elkészítését.

A fénykép természetesen hatalmas sikert aratott, és több száz komment érkezett rá. „Ilyennek képzelem a mennyország bejáratát” – írta egyikük.